Academy

Via onze academy delen we op basis van e-learning onze visie en kennis over het beschermen van de 3 V’s (vrijheid, veiligheid en vermogen). Je kunt op momenten dat het jou schikt de verschillende lessen volgen en dit naar keus in één keer of op verschillende kortere momenten doen. De academy is toegankelijk via deze link.

Onze nieuwe basistraining is nu beschikbaar! 
'Survive Our System 2.0; zo overleef je het systeem'

SOS2

Ben jij klaar voor een crisis en heb je maatregelen genomen om je vrijheid, veiligheid en vermogen veilig te stellen? In 'Survive Our System 2.0; zo overleef je het systeem' delen we de meest actuele informatie, maar ook praktische en geldbesparende tips waar je meteen mee aan de slag kunt. De euro wordt onhoudbaar en mogelijkheden om 'uit de euro te stappen' worden steeds meer ingeperkt. Zorg dat je voorloopt op de massa en voorbereid bent op de ellende die op ons af gaat komen! En om de basistraining voor meer mensen bereikbaar en nóg gemakkelijker te volgen te maken, hebben we de prijs verlaagd naar € 195 (incl. BTW) en zijn de lessen nog concreter en duidelijker ingedeeld.

Training optiebeleggen
'Rendement zonder zorgen'

Vaak wordt mij gevraagd hoe je in deze financieel en economisch onzekere tijd nog een aantrekkelijk rendement kunt Optietraining RZZ mei 2023
maken op je vermogen. Na maanden van onderzoek en experimenteren ben ik tot de conclusie gekomen dat veel mogelijkheden op dit moment veel risico opleveren en veel tijd kosten.
Handelen in opties kan ook in deze tijd een mooi rendement opleveren zónder veel risico's en zónder dat je er veel tijd aan kwijt bent, mits je een bepaalde strategie volgt die zich inmiddels heeft bewezen. Een methode met weinig risico die je maximaal 60 minuten per jaar kost, maar wel een rendement geeft van 20 tot 30% per jaar! Bovendien is deze manier van beleggen ook fiscaal erg interessant omdat het belastingtarief voor sparen geldt: 0,36% in plaats van 6,17%!
In de training 'Rendement zonder Zorgen' ontdek je de meest saaie methode om een goed rendement te maken. Met een beperkte inleg kun je al meedoen!
Het aanbod dat aan het einde van de training wordt gedaan is al interessant en rendabel bij een investering vanaf € 9.000. En alle kennis die je in deze cursus opdoet over optiebeleggen is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Gratis e-book 
'Bereid je voor op een crisis'

Je kunt hier het e-book 'Bereid je voor op een crisis' inclusief handige preplijst downloaden. 
In dit e-book, dat je gratis van ons cadeau krijgt, lees je alvast een aantal handvatten om de 1e stappen te zetten. Met de basistraining Survive Our System 2.0 hierboven kun je vervolgens ècht aan de slag.

De komende tijd zullen wellicht nog meer trainingen in de academy worden opgenomen. Zodra die beschikbaar zijn zal informatie hierover op deze website, op Twitter en op Facebook worden gepubliceerd. Volg ons dus voor de laatste ontwikkelingen!


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder - Opiniemaker